• 204
    30-31 yaşındaki futbolculara cüzzamlı muamelesi yapılmaması gereken transfer sezonu.* uzun kontratlar verilmediği sürece bedelsiz transfer edilen futbolcunun yaşının hiçbir önemi yoktur. sözleşme süresi boyunca istediğin performansı sana verdiği sürece 60 yaşında da olabilir problem değil.

    tutup bonservis ödediğin futbolcuya son kontratını verirsen aldığı paranın hakkını verse dahi ödediğin bonservis ölü yatırım olur. ama bonservis ödemeden kısa süreli bir kontratla alırsan normal şartlar altında bütçenin yetmeyeceği kalitede bir futbolcuyu kazanmış olursun. bu da hem sportif başarıları hem de kadrodaki genç oyuncuları olumlu etkiler.

    genç futbolcu transferi her açıdan mantıklı, hatta içinde bulunduğumuz şartlar da bizim için mecburiyet. fakat genç oyuncu oynatıp satacağız diye ligde şampiyon olmak zorunda olan bir takım tüm kadrosunu genç oyunculardan kuramaz. genç-prime-veteran futbolcu sayıları arasındaki denge korunduğu sürece veteran futbolcu transferinin bizim için hiçbir sakıncası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın