• 203
    zorda kalırsak sadece iki santrafor (biri kesin yıldız olmalı) alarak yola devam etmeliyiz. maicon’u ve rodrigues’i satsak bile paraları stopere değil santraforlara yatırmalıyız. çünkü serdar, ozan, donk ve gökay güney var elimizde. onlarla götürebiliriz gerekirse.

    eğer uefa avrupa kupasını hedefliyorsak tabi ki en az üç ilk onbir futbolcusu almamız gerek ama bu sezon bu hedef makul değil. makul değil diyorum çünkü takımın oynadığı oyunun istikrarsızlığı bana söyletiyor bunu. 2000 olmasa bile en azından 1999 galatasaray’ı seviyesine çıkmamız gerekiyor. oturmuş takım, istikrarlı kadro ve en az beş dünya yıldızının olduğu bir ilk onbir.

    şu anda en güçlü bölgemiz orta saha. fernando, ndiaye, belhanda, emre akbaba, celil ve gerektiğinde donk var orada. kanatlarda, henry, rodrigues, feghouli, sinan ve yunus akgün var. santrafor ve stoper mevkimiz avrupa şampiyonluğunu kaldırabilecek güçte değil. dünya çapında yıldız bir santrafor bulabilirsek o zaman bir yedek santrafor bir tane de iyi stoper alarak avrupa şampiyonluğunu düşünebiliriz. dolayısıyla öncelikle santrafor mevkiine odaklammalı, oraya müthiş iki futbolcu almalıyız. ondan sonra bir stoper düşünebiliriz.

    sonuç; birisi yıldız iki santrafor almayı başarmamız halinde bir de stoper alabiliriz. (santrafor almadan stoper almak ahmaklık olur. çünkü elimizde gerektiğinde kullanabileceğimiz donk var, gökay var) bu dediklerim ffp nedeniyle o kadar zor ki parmaklarım yazıyor, kalbim siliyor. ama yapacak bir şey yok, bonservissiz bir yıldız santrafor bul-ma-lı-yız. gerkeirse rodrigues’i satıp o paranın tamamına santraforlara yatırmalıyız. alan, balotelli, demba ba kim olursa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın