• 198
    alan carvalho’nun paylaşıp sildiği instagram story’sinden yola çıkarak kendisi ile anlaştığımız sonucuna vardığım dönem. forvetimizin olmadığı yerde iyi bir transfer olsa da, 3.5 m euro yıllık maaş vermeyi göze alıyorsak neden gomis’i tutmadık acaba? neyse, takımdaki brezilyalı sayısının artması dışında forvet diye ağladığımız ortamda burun kıvıramayacağımız bir transfer:

    yine anladığımız kadarıyla maicon gidici. bu durumda ozan’ın her halükarda tutulması lazım. zaten 9 m (cardiff haberleri) kendisi için az bir bonservis iken, tandemi bozmak gerekrsiz olur.

    defansta bir de mariano konusu var. isteyen takıma gönderilmesi lazım. hem yaşı, hem linnes’in bu seneki performansı ile, gitmesi ve linnes’in altyapıdan bir çocukla yedeklenmesi, hem bu sezon ciddi eksik yaratmaz, hem de maaş bütçesinde bir açılma olur. elbette bunun için linnes ile sözleşme uzatılması şartı var.

    orta sahaya net bir transfere ihtiyacımız var. fernando’nun düşen performansı, badou’nun düşük formu selçuk’un ölü olması ve donk’un tutarsız oyunu burada bir transfere ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. orta saha bölgesine tek opsiyonum, gece gündüz uğraşarak kadromuza katmamız gereken nainggolan. spalleti kendisini bir daha inter’de oynatmayacak ve çok büyük takımların orta sahada kendisini almaktan daha büyük problemleri var. tıpkı melo transferi gibi kendisi galatasaray’a kazandırılabilir; elbette zor ve tahminim monaco kendisi için bir hamle yapabilir, ancak hocam & nainggolan saha içinde psikolojik ve fiziksel üstünlük demektir.

    kanat rotasyonu için şu aşamada bir transfer ihtiyacımız yok. elbette mevcut garry perfromansı ile var, ancak forvet gibi bir forvet geldikten sonra garry’nin performasına bir daha göz atmak lazım.

    forvette başta da dediğim gibi alan geldi diye düşünüyorum. eren’in yarım sezon için alacağı 1 m euro bile zarar olduğundan, gönderilerek yerine 2. bir forvet alınması lazım. mariano, maicon ve eren üçlüsünden 7-8 m euro gibi bir para kazanmayı düşündüğümden (eren için bonservis 500 bin euro falan) bu bölgeye 2. bir forvet transferi ile şampiyonluk yolu açılır.

    ayrıca selçuk, tarık, muğdat gibi adamlara gelebilecek her teklifin rakama bakmadan - cebimizden maaş ödemedikten sonra - kabul edilmesi, teklif gelmiyorsa da bunları itelemek için çaba gösterilmesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın