• 26
    tam kadro haliyle akhisar ve trabzon gibi takımlar tarafından tarumar edilebilen, oyunu tutmayı beceremeyen takımımızın lider bir stoper ve forvet transferine ek olarak sağlam bir defans kurgusuna, doğru şekilde sahayı parselleyecek bir sisteme sahip olmadan pek bir şey yapacağını düşünmediğim uefa avrupa ligi sezonu.

    öte yandan eli yüzü düzgün tek maçımızın (ikinci porto maçını da yarım sayalım, 1.5 maç olsun) gruptaki porto deplasmanı olması ve o maçta iyi bir deplasman oyunu oynamamız, takımın güçlü refleksler gösterebildiğine kanıtı olarak gösterilebilir. hatta schalke deplasmanında muslera'nın maç başındaki hatasına rağmen bir yarım saat fena değildik. lokomotiv deplasmanı da ayı şekilde, golü yiyene kadar oyun bizdeydi. ama bir de iç saha schalke maçına bakıyorum, siyahla beyaz gibi.

    bu takımda anlamlandıramadığım şey bu. mental olarak güçlü bir takımımız olmadığını düşünüyorum. çok dengesiz, dağılabiliyor. tudor da terim de bununla yüzleşti. ama yukarıdaki örneklere bakınca gerektiğinde, özellikle avrupa maçlarında, takımdan beklemediğim pozitif tepkiler geliyor.

    iyi bir turnuva takımı olabileceğimizi sanmıyorum. futbol konusunda pesimist olmanın faydasını çok gördüm son zamanlarda. takribi 2 ay var ilk maça. umarım beni şaşırtırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın