• 4186
    --- alıntı ---

    biz yıllarca gs'yi içerde futbolda yenerken ne geçti elimize. onlar avrupa da başarıdan başarıya koşarken...
    sakat felan vermemek önemliydi. şimdi gs yönetimi "bakın feneri yendik" diye 1 sene daha yatırım yapmadan oyalar camiayı.

    -- alıntı ---

    antu.comdan birebir alıntı olarak aldığım bu yazıyı; fenerbahçeli birisi, 23 aralık 2018 galatasaray fenerbahçe basketbol maçı başlığı altında yazmıştır. gelsin bakalım itiraflar yavaş yavaş. daha durun bunlar iyi günleriniz, daha neler neler itiraf edeceksiniz. senelerce biz aynı cümleleri söylemeye çalıştıkça dalga geçen siz değil miydiniz? ayrıca; basketbol ne ara bu kadar popüler oldu da bu galibiyetle 1 sene oyalanacağız acaba? sanki bizden farkınız var da diyene bak. avrupa'da final maçı olmasa en az yüzde 80'iniz basket takımınızın bir sezonda ne yaptığını bilmez, ilk 5 say desen kafadan 3 oyuncu sayamaz. biz galatasaraylılar niye bu kadar önemsedik derseniz; malum futboldan gelen ezeli rekabet var. bu birrrr. kulübümüz sosyal medyadan maç programını yayınlıyor, altına üşüşüp; " otuz fark atacaz bu maç, yedeğin yedeğiyle yenip rencide edelim, eurolig maçı öncesi antrenman maçı ayarlamışlar vs... " gibi bir sürü abidik gubidik laflar edip havaya girmeler falan. havaya girdiniz mi çakarız, kaçış yok. bu ikiiii.
    zaten sezonun başından beri düşük bütçeli, dar kadrolu ve ortalama bir koç ile yarışıyoruz. pek de umursamıyoruz. şöyle başarılı oluruz, böyle asarız keseriz iddiamız yok yani. bize göre futbol harici branşlardan biri. bunun kadınlar ligi var, voleybolu var, tekerlekli basketi var, küreği var, var da var anlayacağınız. neden diğerlerini konuşmuyoruz da illa erkek basketbol konuşuluyor. diğerlerinde küsküyü yiyorsunuz da ondan olabilir mi?
    bence de fenerbahçe erkek basketbol takımı şu sıralar avrupa basketbolunun sayılı kulüplerindendir. ama avrupa'nın en büyük kupasında şampiyon olmanıza rağmen, boş tribünlere oynuyorsunuz, o kadar da ses getirmedi. ne dersiniz? futboldaki rekabetten, futbol takımınızın durumundan olabilir mi?
    sen ve senin gibi fenerbahçelilere tavsiyem, biraz fazla olacak ama; adil olun, olduğunuz gibi görünün, göründüğünüz gibi olun, tutarlı olun. yoksa zamanı geldi mi doğruları seve seve konuşmak zorunda kalırsınız işte böyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın