• 75
    (bkz: #2566785)
    evet geldik şu yazıyı yazmaya. biraz uzun olacak ama ne zamandır yazmak istediğim şeyler vardı :)

    sezona forvetsiz başlamak büyük kayıp oldu bizim adımıza. şampiyonlar ligi'nden elenmemizin de en büyük sebebi de forvet eksikliğiydi zaten. bu konuda hata da sevgili *'ndedir. cuma maçları ve cl maçları haftaları taraftarı en zorlayan zamanlar oldu. hele bir kız olarak cl maçları dönüşü benim için resmen çileydi. neyse buraları çok uzun tutmayacağım. gelelim şu olaylı *'na.

    her şeyin başladığı yer asıl burası oldu işte. maçın sonunda olanları da hepimiz biliyoruz ve üstünde durmadan sonuca geçiyorum. fatih hocama sadece eleştiri yüzünden verilen 7 maç ceza, hasan şaş'a verilen ceza, futbolcularımıza verilen cezalar, tribüne ve yönetime verilen cezalar.. üstüne cl maçı günü; ceza açıklamaları sonrasında konuşan fatih hocama +3 maç ceza daha sonrasında sözde kimin (bkz: dansöz fikret orman) (bkz: balon ali koç) yayınladığı belli olmayan kulüpler birliği safsatası falan..

    bunlar da yetmezmiş gibi milli takım araları yüzünden baş gösteren sakatlıklar..

    tff, fenerbahçe, başakşehir, beşiktaş ve diğerleri bu fırsatı mükemmel değerlendirdi. tabiri caizse elimizden kaçtılar çünkü..
    hakemlerin yukarından aldıkları tam emir ortadaydı zaten. penaltılarımızın verilmemesi, sürekli çıkan kartlar ve sürekli uydurulan penaltılar. fener maçından sonra istisnasız her maç puanımızı çaldınız. her maç o stadtaki milyonlarca taraftarın ahını aldınız, puanlarımızı göz göre göre çaldınız. hepiniz o proje takımını * şampiyon yapmak istediniz ki hala istiyorsunuz. beşiktaşınızı yarıştan koparmamak için ankaragücü *'nın yerini değiştirdiniz. yani her şeyi yaptınız. galatasaray yarıştan kopsun diye her şeyi yaptınız.

    ama bir şeyi unuttunuz; siz aslan'ı öldürmediniz yaralı bıraktınız. yaralı bıraktığınız aslan'ın size alt edebilme ihtimalini hiç düşünmediniz.

    bakın şimdi iş nerelere geldi. o üstüne her oyunu oynadığınız galatasaray şampiyonluğun en büyük takipçisi. kopmadı yarıştan. o aslan'ın cezalı oyuncuları geri döndü. o aslan'ın sakat oyuncuları geri döndü. o aslan'ın babası *'in de geri dönmesi an meselesi. çiğnediğiniz galatasaray taraftarı da tek vücut olup destek üstüne destek verdi takımına.

    ilk yarı bitti. aradayız. siz şimdi yine düşünmeye başlamışsınızdır ikinci yarı ne yapacağız? nasıl durduracağız diye? forvet transferi gerçekleştiği an siz de olacakları biliyorsunuz.*

    puan farkı 6 gibi duruyor ordan ama 3. o şampiyon yapmaya çalıştığınız belediye takımı var ya, onu içeride evire çevire yeneceğiz. siz hesaplamaya başlayın. kafanızda senaryolar kurmaya başlayın. her şeyi deneyin ama engel olamayacaksınız. o yaralı bıraktığınız aslan var ya sizi ikinci yarı forvet transferi ile birlikte mahvedecek.

    o yüzden şimdi siz düşünün.
    siz hepiniz biz #1likte

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın