• 6655
    23 aralık 2018 galatasaray sivasspor maçı'nda en sevindiğim şey takım olarak sırayla iç ve dış mihrakları göt etmemiz. bu iç mihrakların en önemli parçalarından biri malesef şımarık galatasaray taraftarı. üstelik ligin belki de en formda takımına karşı.

    onyekuru göt etti.
    ndiaye göt etti.
    belhanda göt etti.
    fernando göt etti.

    feghouli 1 aydır göt ediyor.

    valla kusura bakmayın senelik 300-400 milyon bütçeli barcelona, city, real değiliz biz.

    her futbolcunun en iyisi yok elimizde. kusurlu adamlar var. bunlarla bir takım oluşturmaya mecburuz.

    aslında ligin en iyi orta sahası bizde. malesef çok talihsiz bir ilk devre yaşadık. müthiş bir sakatlık ve ceza periyodu oldu. anormal seviyede. ama kadro biraz toparlanınca takımın görüntüsü düzeliyor.

    ligin ikinci devresi emre döner. bir forvet alırız. biraz da fizik kalitemiz artarsa oyun olarak superlig'in rahatlıkla üzerine çıkarız.

    ayrıca görüyorum ki digitürk protestosu var'ı adam etmiş. senelerdir ilk kez belhanda'nın penaltısı gibi bir penaltı aldık. adaletli bir var ile zaten ilk devreyi lider tamamlardık.

    çok şımarık bir taraftar grubuyuz. ancak şunu anlamalıyız bu oyuncu grubunu yenileyecek mali yapımız yok. yani biz satana kadar eren dahil, maicon dahil her oyuncumuz 150 milyon eu len. kimseyi defolsun gitsinlerle kovalayamayız. kimseden bedelsiz vazgeçemeyiz.

    ayrıca burası galatasaray sözlük bu üslup net şekilde ceza sebebi, herkesin haberi olsun.

    galatasaray futbolcusu hakkında abuk subuk konuşacak antu'ya gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın