resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3991
    bu adam maalesef bir grup taraftarımızın ilkesiz olduğunun kanıtıdır.

    bu zat malum sezonda okan burukile takımı satmış, şampiyonluktan etmiş. başka bir zat ile * bu kadar sene sağlık için spor yapmadık gibi utanmaz bir açıklama yapıp inter’e gitmiştir. bedelsiz olduğunu belirtmeme gerek yok sanırsam.

    daha sonra hiç unutmam tv8 kanalında birkaç ay sonra röportaj yapılmış, okan abisi türkiye’ye dönersem profesyonel hayat, herhangi bir takımda oynarım demiş (çünkü forma giyemiyordu ve sonra bjk ile anlaştı). bu zat, ne kadar büyük fenerbahçeli ise, galatasaray’dan başka kulüpte oynamam demiştir.

    seneler geçmiş türkiye’ye dönme zamanı geldiğinde maalesef bizim bu ilkesiz taraftarlarımız gelmesi için kulis yapmıştır. o gün kendisi galatasaray’ı seçse, büyük kaptan, gs’nin çocuğu diyerek bağra basılacak adam, fenerbahçe’ye gittiği için karaktersiz olmuştur.

    şimdi diyeceksiniz ki bak arda’yı biz getirtmedik vs. emin olun gelse; büyük kaptan ya, daha alınacak kupalar var yazacak arkadaş sayısı da az değildir. keza burak yılmaz gelse aynı muamele ona da yapılacaktır.

    demem odur ki artık seni burada tutacak olan karakterindir mottosuna tüm camia olarak uymamız lazım keza başka kulübün yaptığı efendilik saçmalığı gibi suni bir duruş değil, içselleştirilmiş bir hareket olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın