resim
Göksel Gümüşdağ
Görev:Başkan
Takım:Başakşehir
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 241
    eski ibb yöneticisi... kendini mevcut bakandan daha üstün görüyor halbuki değil... bu sanrı yüzüden türk futbolunun başına gelmeyen kalmadı... bırak git ağabey ya... koskoca türkiye'nin cumhurbaşkanının işi gücü yok senin için ibebeyi mi destekleyecek bir çekil kenara destekleyecek olsa takımı feneri destekler adamlar kümede kalma mücadelesi veriyor... amerika çıkıyor, rusya giriyor bu da aklınca mesut özil ile abdullah avcı ile arda turan ile rol çalmaya çalışıyor :) böyle damatlık mı olur??? bak biri toplantı üstüne toplantı yapıyor diğeri iha kaldırıp indiriyor sende git bizden ırak ol başka meşgale mi kalmadı?

    ne koçu bitti ne yıldosu ne gökseli... ne kadar afacan dennis varsa musallat oldu... ulan ben çeyrek asırdır rahmi koç geliyor geliyor geldi gelecek mavralarını dinledim beşiktaş için sonunda 20 sene sonra azizenin yerine guçuk oğlu ali koç geldi... dedik başarısız olacak diye fenerliler ciddiye almadı anladık da galatasaraylılar niye küfür etti onu anlamadım :) göksel gümüşdağ da galatasaray taraftarısın diye sana 550 yıllık camiayı mı teslim edecektik ki madem bana yar olmadın ben de rakibin olurum mu dedin ne dedin :)

    bir an önce futbol popülerliğini liberal çevrelerde kaybeder de yeniden eskisi gibi özüne döner popüler olanlardan arınır... bıktırdınız vallahi... sanki sana sorsam göksel bey tanıyor musunuz ben-zvi'yi diye cevap verebileceksin :) eee o zaman?
App Store'dan indirin Google Play'den alın