• 4
    ya rab ne evlatlar doğuyor hissini veren arslan galatasaraylı :) galatasaray sözlük ağlama duvarına aktif yazarken girilen en mantıklı hüznü yazmış 7.nesil yazar... (bkz: #2566776)

    ulan millet 1 ay bile askerlik yapmayacak iken bedelliden sakınır aslan parçası tecilini bozdurur :) tek derdi mayıs ayındaki geriden gelip alacağımız 22.şampiyonluğu görememek...

    eskiden bakırköy osmaniyede otururken bazen asal şubesine takılırdım :) nelere şahit olmadık ki :) yeniler bilmez eskiden askerlik şubelerinde numaratör ve sivil memur bulunmazdı :) ağabey bakar mısın vurdururken çektiğim piksel net mi? kabul ederler mi diye soranını mı görmedik... yok hayır önce gümüşsuyunda heyet bakacak sonra kani gelirlerse tuzlada da vurdurtacaklar diye cevap veren asteki mi :) yoksa komutanım bende 3 haya var bence bana çürük raporu yazmalısınız diyenini mi :)

    kabasaakaal ise askere gidiyor tecil bozup :) ulan aslan parçası millet ordinaryus profesör oluyor tecil ettirmek için bu antifriz vatanperver tahsiline ara veriyor askere gitmek için :)

    toroslardaki son ocak sönmeden ve analar böyle naif gençleri doğurmaya devam ettikten sonra bu memleketten umut kesilmez... hayırlı tezkereler, hayırlı şampiyonluklar :) hürmetler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın