• 158
    şuanda camia ve taraftar olarak uzun dönem askerlikten yeni gelmiş adam modundayız. sırtında 9 numara olan, cv'sinde forvet yazan her adama sulanıp ''lan gideri var aslında''diyoruz. seleznov'a, demba ba'ya kadar düştük. öncelikle bu ruh halinden kurtulup avrupa standartlarında kaliteli bir forvet arayışına girmemiz lazim. zaten gercek bir forvet transferinden sonra sakatların da takıma dönmesiyle takımda çok fazla bir eksiklik olmadığı ortaya çıkacaktır.
    satış işine gelince;takımda maliyet/fayda hesabına girince gitmesi en doğru isimler belhanda ve maicon. üstelik ikisinin de takımda alternatifleri var. yani bu iki isim gidince bide yerlerine adam almak zorunda kalmayız.oysa garry, fernando, mariano gibi satışı gündemde olan diğer isimlerin alternatifi yok gibi. yani bu isimlerden birini sattığımızda extradan bir transfer daha yapmak gerekecek.
    uzun lafın kısası ;maicon ve belhanda yı toplam 10 milyon € civarına okutursak, 8-10 milyon€ ya kaliteli bir forvet alırsak başarılı bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın