• 55
    kaybedilen puan sonucu suç yüklenilen taraftar kitlesi. neymiş oley çekiyormuş da neymiş elinde telefon maç izlemeye geliyormuş da! ya nereye gelecek oraya, ne yapmaya gelecek? takımını desteklerken bunları yapmasına mani olan nedir?
    kusra bakmayın ama kimse kimsenin galatasaraylılığını sorgulayamaz. kırk yılın başı giden insanlar da var hayatında ilk kez gitmiş insanlar da var. bırakın da eğlensin, anı yaşasın o insanlar. ben şahsen takımımı; sevdiğim, gönül verdiğim takımı izlemek için gidiyorum; bunu yaparken tezahüratlara da katılıyorum, maçı da takip ediyorum, sosyal medyaya da giriyorum. bunlar takıma olan sevgimize, desteğimize engel değil.
    şuna da katılıyorum büyük maçlar daha fazla konsantrasyon gerektirir, boşa kenetlenmiyoruz sosyal mecrada #konsantrasyon diye!
    ben, bu taraftar kitlesine kızan insanların da maçın gidişine göre; insanlık hali olsun, keyfi olsun, maçın seyrine göre olsun bir nebze de olsa bu kızdıkları kesme ayak uydurduklarını düşünüyorum.
    toparlamak gerekirse bu düşünce*sahadaki başarısızlığa tamamen kılıf uydurma çabasıdır ve bu başlığın açılması bile nezdimde skandaldır.

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın