resim
Jürgen Norbert Klopp
Görev:Teknik Direktör
Takım:ara verdi
Yaş:57
Uyruk:Almanya
  • 362
    liverpool ile çok başarılı bir sezon geçiren alman hocadır.

    jurgen klopp için pekte şaşılası bir durum değil bu sezon başarılı olmaları çünkü bu günlerin temelini yavaş yavaş güçlü bir biçim de kurdu tıpkı borissia dortmund kariyerin de olduğu gibi.

    jurgen klopp’tan günlük başarı isterseniz bunu elde edemezsiniz çünkü o geleceğin hocasıdır.

    real madrid kötü durumda jurgen klopp’a gidip gel bizi kurtar dese boşta bile olsa kabul etmez, çalışacağı takımlardan sabır ister, güven ister.

    borussia dortmund’a ilk geldiğinde çok başarılı olamadı. ilk sezonun da ligi 6. sıra da bitirdi. ikinci sezonun da ise ligi 4. bitirdi. daha sonra çok konuşulan başarıları geldi.

    klopp’a sabretmek kolaydır da çünkü her zaman izleyenlere umut dolu futbol izletir, bu takımdan olur dersin içinden. ayrıca çalıştığı takımlar da transfer ettiği futbolcular genelde başarılı olmuştur. dortmund’un hocasıyken takıma kattığı futbolcular lewandowski,reus,hummels,kagawa,großkreutz,ilkay gündoğan, subotic, perisic, aubameyang kısaca aklıma gelenler. başarısız olanlar da vardır ama yüzdeye vuracak olursak %75 başarılı olmıştur transfer ettiği futbolcular.

    liverpool kariyeri de tıpkı dortmund kariyerine benziyor ilk sezonlar da sadece umut veren futbol oynatan hoca olarak başlayan kariyeri yine dortmund’da olduğu gibi çalıştırdığı takımı bir dünya devi haline getirdi.

    liverpool’da da transfer ettiği her oyuncu takıma cuk oturdu. van dijk, alisson, mane, salah gibi isimler geliyordur zaten hepimizin aklına.

    bizim ligden bir takım çalıştırsa büyük ihtimal ilk sezonundan sonra gönderilir. çünkü ona sabredecek bir takım yok bizim ligde.

    jurgen klopp şampiyonlar liginde dortmund’un bizi evimizde yendiği maçtan sonra bu soruya cevap vermişti zaten. kısaca türkiye’de çalışsam kısa bir süre de kovulurdum çünkü türkler de sabır yok demişti.

    beğendiğim saygı duyduğum hocadır, her zaman şans melekleri onun yanında olsun çünkü bu sezon premier lig’de çok ihtiyacı olacaktır ve inşallah liverpool’u şampiyon yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın