resim
Demba Ba
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Albion SD
Yaş:39
Uyruk:Senegal
  • 665
    galatasaray'imiza gelmesini istemedigim yasli futbolcu.

    maliyetine girmiyorum.

    evet, son vuruslari, oyun gorusu, pozisyon bilgisi hala iyidir, ikinci yari is yapar, en az 10 gol atacaktir da. gerci tam tersi de olabilir.

    benim istememe nedenim yasli olmasi ve uzun vadeli cozum olmamasi.

    ikinci ve asil neden ise, transfer politikasi icinde menajerlerin onerileri ile hareket edilmesi ve yerli piyasanin disinda baglanti kurulamamasi. yani yurt icinde oynamis, hepimizin bildigi futbolcular haricinde gerek genc yetenek, gerekse onemli bir kariyeri olan ancak cok dikkat cekmemis futbolcular ile baglanti kurulamamasi ya da onlari gorememeleri.

    dikkat ederseniz seleznyov ve demba ba simdilik boyle. gecen donem son gun az daha wagner love'u da aliyorduk. tek istisna nagatomo, onu da terim'in payi ile almis olabiliriz. onyekuru da tam olarak terim'in onerisi. yapilan omer bayram ve emre akbaba disinda transferimiz yok. sattigimiz veya satmayi planladigimiz oyuncular ise arap piyasasi oyunculari. simdi bir de cin piyasasina giriyoruz galiba. burada da sanki scoutlardan cok menajerlerin yonlendirmesi ile is yapiliyor gibi bir izlenim olustu bende.
    amacim scout ekibini ve yonetimi kotulemek degil. ancak genis ufku olan birtakim icraat goremedim henuz. umarim yanilirim.

    mesela eboue, melo ve elmander transferi bu soylediklerimin disinda, onemli transfer becerileriydi. ben boyle transferler gormek istiyorum, bizde tutar, tutmaz ayri tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın