resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1899
    "yav bu adam size ne etti. satmadan alamıyoruz dedikçe kızıyorsunuz" dediğim başkan.

    gerçekten skandal işlere imza attı ancak satmadan alamıyoruz arkadaşlar. transfer ve parasal durumları hatta uefa ile olan yürütmeyi oldukça fevkalede yerine getirdi. bence çabaları olmasaydı uefa bizi tertemiz men etmiş ve müthiş bir gelirden olmuştuk.

    bence asıl skandalı 150 nabızla maç seyreden abdürrahim albayrak' ı maç sonu röportajlarına, açıklama alanlarına yönlendirmesi. kendini sürekli bir şekilde anlatmaya çalışması. eğer iletişim birimimiz varsa hemen rapor istemeli, neden iletişemiyoruz diye sormalı ve sonrasında rapora bakmadan tüm birime kapıyı nazikçe göstermelidir. yeni bir iletişim birimi kurmalı ve raporu bu birimin önüne koymalı diye düşünüyorum.

    ha eğer ortada herhangi bir birim yoksa skandalı doğuran ana etkenin kendisi zaten skandalmış diyor ve elini çabuk tutmasını öneriyorum. yoksa taraftarın gözünde her geçen gün bitiyor. ben kendisini başarılı bulsam da burası türkiye diye bir gerçek var. araba yaparsın, eğer lansmanında içerisine benzin koymazsan seri üretime alınmaz*
    sunuma önem veren bir ülke diyelim, fazla deşmeyelim işin o boyutunu...

    zira kendilerini sunamadıklarını kendisi de beyan ediyor ancak hala iletişmeye kendi başına çalışmaya uğraşıyor zaar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın