resim
Scott William Piri
Görev:Performans Antrenörü
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:ABD
  • 195
    galatasaray tarihinin en abartılmış karakterlerinden biridir. 2018-2019 sezonunun ilk yarısında son sıradaki iki takıma 2-0'dan 2-2'ye maç verdi dakika 60 oldu mu takım iptal. tüm yorumcular scott piri gibi bir kondisyoner olmadığı için takımın bu halde olduğunu sayıkladı. aslında yorumcuların amacı fatih terim'i takımı çalıştırmadığı gerçeğini örtmek için onu eleştirmekten kaçınmak ve hedef saptırmaktan başka bir şey değildir.

    bugün başarısız oldu diye gönderilen prandelli ve tudor öyle yüklü maaş alan ve şöhretli kondisyonerlerle çalışmadı ve çalıştırdıkları takımlar çoğu zaman son dakikalarda rakiplerine üstünlük kurdu, nihayetinde halefleri türkiye'deki futbolu iyi bildikleri için takımı şampiyon yaptı. bir sonraki sezon kendi antrenman tekniğiyle takımı çalıştırıp kendi kondisyoner ve fitnesçılarıyla sezon başı hazırlık kampı yapan hamza hamzaoğlu ve 2018-2019 sezonundaki fatih terim'in takımının durumu malumunuz.

    sonuç itibariyle scott piri yok diye fatih terim bu sezon oynanan futbol ve puan tablosundan sorumsuz tutulamaz. ben başkan olsaydım olaya el atar ve daha önce kendini kanıtlamış işin ehli antrenörler getirir ve fatih terim'in başarısız olmuş teknik kadrosunu kapı dışarı ederdim. bu kadar adale sakatlığının , şampiyonlar liginde ezilen takımın sorumlusu elbette fatih terim'dir. başkan faturayı fatih terim'e kesemeyeceğine göre ahbap çavuş ilişkisi nedeniyle çalıştırdığı liyakatsız antrenörlere kesmeli. türkiye'de olmasa bile gelişmiş ülkelerde başarısızlığın faturası mutlaka ödenmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın