resim
Atalay Babacan
Takım:Ümraniyespor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 232
    kendisi altyapıdaki oyuncular arasında en ümitli oldugum oyuncu. bende genc oyuncu gözü cok yoktur gerci ama oldugu kadarı ile kendisini digerlerinin önünde görüyorum. bir de ali yavuz kol'u iyi goruyorum ben ama yakından takip edenler de onu cok övmüyor.

    neyse, bu güzel cocuk henüz ilk 11e yazılacak kadar hazır degil. herkes ozan kabak degil. çat diye birden formayı alsın, bir daha bırakmasın. ha bir de ortasaha oynamak daha zor iş. ufak ufak pişircez bu aslan parcasını. sonra bir alacak formayı bir daha bırakmayacak inş.

    şu stresli, kötü sezonda ligde kendisini cat diye sahaya atmak zor. ozan'ı attıgımızda da işler kısmen iyi gidiyordu, ondan risk azdı. kötü giden takımda risk almak zorlasıyor.

    ama elimizde bir de kupa macları var. onların tamamında 11 cıkarırsak bu cocugu (ve ortasahada oynatırsak) cok iyi olacak.

    ama dedigim gibi, ozan bir tuttu diye de cok gaza gelmemek lazım. kolay degil genc oyuncuyu cat diye takıma koymak.

    öyle bir hal aldı ki taraftar, onlara kalsa tüm u21i ilk 11 yapacak. ama gel gör ki 4-5 genc oyuncuyla oynadıgımız macta alt lig takımını bile yenemiyoruz. 18 aralık 2018 galatasaray keçiörengücü maçı

    ha bir de bu cocugun boyu kac acaba? internette bulamadım bilgiyi, bilen varsa paslayabilir mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın