• 524
    valla istiyoruz ki, adamlar 18-19 yaşında parlatilmaya uygun topçu getirsinler, bizde de adamlar parlasın. iki sene sonra 50 milyon avroya satak.

    "önündeki boku ye" diye bi tabir var. zorunluluk dışında, genç futbolcular bu sene ne kadar süre alabildi ki , pasta reyiz, takoz reyizle oynanan futbol ve kaybedilen puanlar ortada kabak gibi duruyo. yokluk durumu tamam kabul de, çaresiz de bekledik ya devre arası olmasını. durum biraz da şey, zaten bu kadar kötü olabilirdi puan durumu her türlü hakem relaletine rağmen. ligde hadi diyelim fenerbahçeyle başakşehire de yenilirdik. şu an ki duruma göre eksi iki olurdu maksimum. zaten şampiyonlar liginde de gruptan ikinci tura çıkmayı kılpayi kaçırmadık. ilk iki maçtan sora olduğumuz yerde grubu tamamladık.

    vizyon misyon felan diye başlamadan önce bu kadar borcun içinde mantalite değişikliğine gitmek şart oğlu şart. yoksa zaten borcun bokun içinden çıkılmaz.

    yok onun fiziği iyi değil, yok onun oyun gelişimi üzerine eklemesi gereken şeyler var. bilmem ne, bilmem ne.

    yarışmacı ortamda yetiştirmek ile yayla kupasında takımın futboldan uzak parçalarıyla sahaya çıkarmaktan aynı verimi bekliyoruz. kariyer gelişimi olarak mesela arda. o kadroyla beraber çıkmak yerine bamlı kadroyla aynı maçla sahaya çıksa belki de ne olursa olsun, düşmeden önce çıktığı yerlere bile çıkamayacak. o şekilde de gidecekti. bilinmez tabi o kısmı.

    ha bi de ne kadar ekmek o kadar köfte artık. tüm dünyadaki acayip büyüyen ve pornografik paralara ulaşan transfer olayinda , biz senelik elimizdeki paraynan alabileceğimiz anca orta seviye altı topçular olur. isimli ama form durumu düşük orta yaş
    üzeri adamları getirir öyle de debelenir dururuz.

    sen planını sağlam temellere oturt da önce, ondan sora scouting yaparsin. yoksa aynı tas aynı terane. şurda şu eksik şuna bak, burda buna bilmem ne yap , benim anladığım kadarıyla scouting değil. en azından fm de bile öyle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın