resim
Hüseyin Göçek
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 518
    kendisi üzerinden mhk'nin ve tff'in kulübümüze karşı gövde gösterisi yapmayı sürdürdüğü hakem arkadaş. (bkz: 23 aralık 2018 bb erzurumspor kayserispor maçı)
    bu durum, tff denen kurumun, omurgasızların oluşturduğu kulüpler birliği'nin muhtıra niteliğindeki korsan bildirisindeki reste jestle cevap vermesi anlamına gelmektedir.
    kendilerini alenen tehdit eden kulüplere bırakın ceza vermeyi, onları pfdk'ya bile sevk edememiştir.
    keza ağzımızı açıp "a" dediğimizde tepemize binip ceza kuruluna sevk şov yapan kurum, her hafta ağzına geleni söyleyenlere (bkz: trabzonspor - mete kalkavan), (bkz: fiko - mhk - var sistemi), hakemlerine ana avrat dümdüz gidenlere, rakip oyuncunun burnunu sıkanlara (bkz: çakma filozof - ali palabıyık - simon kjaer) gık diyememiştir.
    mustafa cengiz yönetiminin tekrar ceza alma olayına "çok da fifizm" felsefesiyle yaklaşarak mutlaka ama mutlaka bu konulara, değinmesi, her fırsatta örnekleriyle birlikte kamuoyuna nasıl çifte standart uygulandığını kafalarına vura vura belletmesi gerekir.
    amma velakin bu durum kesinlikle ama kesinlikle saha içimize sirayet etmemelidir. kabul, bir takım kötü de oynasa kazanması bir hakem tarafından engellenemez, ancak form olarak kötü durumda olduğumuzun da farkında olmamız lazım, hakemlerin kötü oluşuna sığınırsak en büyük cezayı kendi kendimize vermiş oluruz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın