resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1512
    futbol salt yetenekle oynanan bir oyun olmaktan 40-50 sene önce çıktı. emre akbaba gerçekten yetenekli bir oyuncu lakin oynadığı futbol demode. 70’lerin 10 numarası gibi. futbol zekası iyi ama takım oyuncusu olmak yerine yıldız olmak ona daha cazip geliyor ve bu hevesi takıma zarar verir, takım arkadaşlarını küstürür. selçuk kadar olmasa da yine de hantal, emre çolak’tan daha tembel ve fiziği yerlerde, ikili mücadele kazanma oranı neredeyse sıfır.

    2018-2019 transfer sezonunda defans, forvet ihtiyacı varken, fransa’da alt yapılarda bile tutunamamış profesyonelliğe kahramanmaraş belediyesporla erişmiş, antalya’da şans bulamamış hasbel kader alanya’da başarılı olmuş ve galatasaraylı olması sebebiyle transferi forvet ve defans almamak uğruna fenerbahçe’ye atılmış transfer çalımıymış gibi varoş bir şova dönüştürülmüş.

    sezon başlangıcında eski takımı alanya’ya karşı yarım maç, isveç milli takımına karşı çeyrek maç iyi oynadı diye futbol cahili taraftar ve spor basını tarafından kendisini kahraman ilan edilirken belhanda hedef tahtasındaydı.

    belhanda gerçekten formsuz başlamıştı sezona ama her zaman fit, 90 dakika oyunun içinde olmaya çalışıyor, takımın en çok koşanı ama emre akbaba daha yetenekli, cafercan aksu emre akbababa’dan, muhammed demirci de cafercan aksu’dan yetenekli ve bu örnekler uzar gider. örneklerden de görüleceği gibi yetenekli ama tembellerin hali ortada...

    uzun zamandır sözlükte emre vs belhanda karşılaştırması yapılıyor. emre akbaba’nın bugün transfer edebilecek bir avrupa takımı çıkmaz. belhanda’yı şimdi istersen en iyi liglere okutabilirsin. emre akbaba vs belhanda karşılaştırması yapan adam futbola hakaret ediyordur. bu karşılaştırma fransa’da yapılsa billur konusu olunur, azıcık futboldan anlayan bir avrupalı bu karşılaştırma yapana neticesiyle güler.

    takımın başında feghouli ile sinan gümüş karşılaştırması yapıp sinan’ı üstün gören teknik direktör varken taraftarın da bir futbolcuyu değerlendirirken sağlıklı düşünmesi sürpriz olur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın