resim
Yevgen Seleznyov
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.85
Uyruk:Ukrayna
  • 330
    olay seleznyov'un bize katkısı olup olmaması değil; kendine denk gördüğün, şampiyonlar ligi gruplarında falan denk geldiğinde oo kebap dediğin takımlar mayısta hatta nisanda transfer çalışmalarına harıl harıl başlıyorken sen tam 6 ay hiçbir şey yapmadan forvet alamamışsın, yakın galatasaray tarihinin açık ara en kötü forvet rotasyonuyla (hatta hatta ne rotasyonu mk sadece 1 forvetimiz var o da eren!) böylesine maddi ve manevi olarak kritik bir sezona başlamışsın, hem yazın hem kışın bin defa forvet alacağız demişsin ama hala akıllanmamışsın son 3 aydır da ortaya bir şey koymamışsın, bu kadar zaman geçmiş bu süreçte dünyada bizim bütçemize göre bile yüzlerce oyuncu transferi olmuş, bu kadar olayın üstüne senin bulabildiğin en iyi forvet seleznyov'sa senden bir halt olmaz. olay bu.

    gelelim seleznyov'a. shaktar'dayken ve dnipro'dayken ukrayna ligini artem fedetskiy'lere varacak kadar yakından takip ediyordum. o dönemde gelse tarihimizin en iyi forvetlerinden biri olurdu. yani kendisinin futbolculuğunu tam ligimize uygun bulurum, beğenirim. ama bu adam hem saha dışında sorunludur hem de anca işine geldiğinde kasar.

    akhisar'ın sadece gs-fb ile olan maçları izlendiğinden bu adamın elinden geleni yapan çok mücadeleci bir oyuncu olduğu sanılıyor, alakası yok. bu adam anca işine gelince, keyfine göre motive olunca öyle oynar. paşa gönlü istemezse öyle kaybolur gider sahada. top ayağındayken yeteneği sınırlı olduğundan bu kalası kim koydu buraya dersiniz.

    oyunu fiziğine dayalı adamın yaş olmuş 33, adamın hem saha içi hem saha dışı sorunları var, akhisar bile kapıya koyma derecesine getirmiş sen hala alsak mı lan diyorsun...

    bakın hemen her transferin iyi sonuçlanma ve kötü sonuçlanma ihtimali vardır. seleznov gelip yarım sezonda çok iyi katkı da sağlayabilir. çok yanlış transferlerin de iyi sonuçlandığı durumlar olur, çok doğru transferlerin de kötü sonuçlandığı durumlar olur. ama sen bu ihtimalin olumlu kısmını istikrarlı olarak yüksek tutmalısın ki genele bakıldığında başarıyı yakalayabilesin. seleznyov gelsin isteyenlerin hayalindeki seleznyov'u sahada görme ihtimalleri en fazla %10-%20 bandındadır. biz bu %10-%20'lere bel bağlaya bağlaya bu hale geldik. arada bunların tuttuğu da oldu ama genele bakınca hep hüsran hep hüsran.

    velhasıl bu adamın transferini istemek doğru değil. iyi sonuçlansa bile takımın geleceği için iyi değil. her şeyi geçtim alabildiğin en iyi oyuncu anadolu takımı artığı mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın