resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 1042
    galatasaray standartlarının altında bir oyuncudur.

    muğdat karakter olarak iyi bir oyuncu ve saha içinde elinden gelenin en iyisini yapmaya azami ölçüde gayret gösteriyor.lakin bir şeyi atlamamak lazım. muğdat, her ne kadar gayret etsede yetenekleri sınırlı bir oyuncumuz. maç içinde yeri geldiği zaman çok iyi pozisyonlar alıp kaleye gidebiliyor. bunu da sadece küçük maçlarda yapması biraz üzücü.18 aralık 2018 galatasaray keçiörengücü maçında bu olaya hepimiz şahit olduk.

    taraftarın muğdat'a gösterdiği bu toleransın ve ilginin fenerbahçe maçındaki haraketleri ve tip olarak sanki bizden biriymiş gibi olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.eğer muğdat böyle biri olmayıp düz bir oyuncu olsa şuan yerden yere vuruyor olacaktık.

    unutmadan 6 kasım 2018 schalke 04 galatasaray maçında schalke savunması arasında çektiği çileği hepimiz gördük. keçiören maçında herkes muğdat şöyle press yaptı böyle savunmayı zor duruma soktu gibi entry'ler giriyordu.lütfen maçları karıştırmayalım, muğdat sadece alt sıralardaki takımlarla maç yaparken ilk 11 sürebileceğimiz bir oyuncudur kimse kusura bakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın