• 508
    bu sene bu kupayı almak, 2000 yılına göre çok daha zor bizim için. o dönemki rakiplerimizin çok çok güçlü olması ayrı bir konu ama biz de güçlüydük.

    hagi ve popescu nun oynadığı takımla asla kıyas edemeyeceğimiz vasat bir kadro var elimizde ve malesef saha içi liderimiz yok.

    burada tek bir çıkış yolumuz var, orta sahada melo ya da sneijder. ileride sağlam bir forvet, tandemde güven veren lider bir stoper ile kupaya ulaşmamız imkansız değil. mental güç çok önemli çünkü biz o kupayı tek ihtimali olanlarla kazandık.

    ben bakü’de final oynamamız neticesinde oluşturacağımız atmosferi hayal bile edemiyorum. şahsen orada olacağım ve tarihe tanık olacağım finale çıkarsak.

    fakat şu anki kadroyla, transferler açıklanmadan önce benfica dahi bize çok zor dakikalar yaşatacak. devre arası elimizde ne var göreceğiz ve taraftar olarak ne kadar üst motivasyonla odaklanabileceğimizi anlayacağız. biz halihazırda takımdaki tüm oyuncularımızdan daha fazla hazırız kupa kazanma düşüncesine. rahatız. elimiz ayağımıza dolaşmaz. çünkü aynı başarıyı tecrübe ettik.

    takımın biraz güçlenmesi ve bol bol konsantrasyon fazlasıyla yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın