resim
Ömer Bayram
Takım:Amed SK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 549
    akhisarspor'da oynarken herkesin beğendiğim bir sol bekti, bu takıma transfer olurken kimse bu adamın bu takımda ne işi var diye sormadı, hatta iyi transfer bile dedik. yuto'nun yorulduğu zamanlarda onun yerine girebilecek bir sol bek aldık dedik.

    burada sorgulamamız gereken şey bu adam neden takıma katıldığı eylül ayından bu yana hala tatmin edici bir performans sergilemiyor. rakibe baskı yapamıyor, topu kaptığı zaman hızlı oynamıyor, sonra panik yapıp topu kaptırıyor. hava toplarında yetersiz. biraz yuto'ya bakması lazım hemen hemen aynı boydalar adam hava toplarında ömer'in 5 gömlek üstü.

    maçta olduğu zamanlar kesin 1-2 tane kale arkasına açılan ortada topla buluşuyor, bir topa nasıl vurulmaması gerekiyorsa öyle vuruyor. bu pozisyonların çoğunda da müsait bir topu durdur öyle vur değil mi?

    bu hataları 2 hafta üst üste yaptı, bir tanesi galatasaray konya maçı diğeri ondan sonraki hafta beşiktaş galatasaray maçı bu maçlarda eğer ki bir gol atsaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik, ama olmadı. kendisi şuan için galatasarayın 2. veya 3. sol bek rotasyonu seviyesinde oynuyor.

    muğdat ile beraber akhisarspor'dan aldığımız 2 vasat oyuncudan biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın