resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1506
    şimdi emre ekim başından beri sakat. amerikan futbolu liginden ryan shazier tam önümde, bundan 1 sene önce, bel-kemiğinden kariyer noktalayıcı bir sakatlık geçirdi. geçici olarak aylarca yürüyemedi, hatta alt vücut hakimiyetini yeni yeni topluyor.

    şimdi gelelim profesyonelliğine: ryan hastaneden taburcu olduğundan beri -ki bu 2 aylık zorlu bir süreç, takımının bütün antrenmanlarına katıldı, savunma koordinatörü ve genel koça yardım ediyor, maç esnasında da saha kenarında takımına destek oluyor. ama benim asıl değinmek istediğim nokta şu; kendisi ağırlık antrenmanlarına devam ediyor!

    emre'nin güçsüzlüğünü ilk maçlarından itibaren eleştirdik. alanyaspor'a karşı oynayan rakiplerin sertlik dozajı ayrı, galatasaray'a karşı oynayan rakiplerin sertlik dozajı apayrı. hatta ve hatta galatasaray ile şampiyonlar liginde oynayacağını da hesaba katarsak, farklı bir seviyede fiziki mücadeleden bahsediyoruz.

    kendisi sahada olmadığı bu 3 aylık süreci nasıl değerlendirmiş, ilk maçında göreceğiz. emre güçsüz ve formsuz bir şekilde dönerse, benim kafa nezdinde selçuk'tan farkı kalmaz - yeteneğine hıyanet ediyor demektir; selçuk harika bir regista'ya evrilmek dururken, bugün halı saha vücudu ve kondisyonuna sahip. ben bunu kabullenemem.

    bakın gökhan zan son senelerinde kendisine inanılmaz bakmaya başlamıştı; adam pilates sayesinde harika bir esneklik kazanmıştı. umarım emre yeteneğini çalışma azmi ile birleştirip, sahada yıkılmaz bir oyuncuya evrilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın