resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5392
    bence kesinlikle uzun süre adı hatırlanacak futbolcular mertebesine yükseldi. ileriki yıllarda torunlarıma anlatırken galatasaray'da belhanda diye bir futbolcu vardı diye başlarım anlatmaya. ama gösterdiği net performanslarla hatırlayabilseydik keşke .

    adam 1.5 sezondur galatasaray'da oynuyor daha ne olduğunu çözemedik. galatasaray için gerekli mi gereksiz mı? yararlı mı zararlı mı? galatasaray'ın el freni mi turbosu mu? koskoca sözlük yüzlerce yazar 5500 entry girmiş hakkında ama ne olduğu hala çözülememiş. neresinden bakarsanız bakın garip bir durum. bir de şöyle bir durum var. gereğinden fazla övülüyor ya da yeriliyor. basit bir asisti veya asistin asistiyle ( bu arada bunların önemli olduğunu düşünüyorum) beraber zidane mertebesine yükseltilebilirken basit bir top kaybıyla çöp muamelesi görebiliyor. yazarlar belhanda konusunda adeta uçlarda yaşıyor.

    benim fikrimi soracak olursanız, sormazsınızda, ben bütün hatalarına rağmen hala galatasaray için verebileceği bir şeyler olduğunu düşünüyorum. ancak yerine iyi bir alternatif bulunursa ya da güzel bir bonservis verilirse satılmasında bir sakınca görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın