resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5385
    19 aralık 2018 antrenman fotoğraflarına göre takımla çalışmalara başlamış yiğidim. gel artık vicdansız, kuruduk. 3 puana hasret kaldık.

    nickimden de anlaşılacağı üzere azılı bir sneijderhayranıyım fakat bu belhanda düşmanı olmamı sağlamıyor. umarım bu konuda bir gün tüm renktaşlarla uzlaşabiliriz, zira sneijder sevgisinden gözleri kör olan ve ilk günden belhanda'nın instagram hesabını kapatmasına neden olan arkadaşlar var. bu adam şu anki kadroda gerçekten futboldan anlayan bir kaç isimden birisi, ilk sırada ise feghouli var bana göre. zaman zaman basit top kayıpları yapmasına rağmen bu adam sahada olmayınca çemişgezek spor kulübü gibi top oynuyoruz. ekmek gibi su gibi muhtacız bu adama. artık bunun anlaşılmış olması lazım. yerine daha iyisi alınana kadar tahtaya ikinci yazılacak isim olmalıdır*.

    ayrıca şu aşamada belhanda kesinlikle satılmamalı. takımda düzelmesi gereken o kadar nokta varken, nispeten iş yapan adamları gönderip yenisini aramak aymazlıktır. önce en bozuk yerden başlanmalı transfere. hep savunduğum bir söz vardır: "don't fix it unless it's broken"

    bu söylediklerim feghouli nezdinde de geçerlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın