resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1192
    fenerbahçe'nin 37. başkanıdır.

    kendisinin dün yaptığı açıklamalar durumun vahametini gözler önüne serdi, futboldan anlamayan hatta hayatta hiçbir zorlukla karşılaşmadığı, sorunlarla nasıl başa çıkabileceğini bilmediği ve bu yüzden kurallara uyma alışkanlığı olmayan bir isim olduğu dün net olarak gözüktü.

    büyük ihtimal bu yaşına kadar karşılaştığı her sorunu ya parasıyla, ya soy ismiyle yada bizzat babası veya dedesinin araya girmesi sonucu çözmüş bir kişidir. bir zorlukla karşılaştığında bana ne ya ben öyle istemiyorum, bana ne ya benim dediğim olacak şeklinde çözmeye çalışmıştır, adeta 51 yaşında şımarık bir zengin çocuğu gibi davranmaktadır.

    işte bu yüzden karşılaştığı ilk zorlukla bana ne ya ben ffp anlamam cebimden parayı basarım takımı şampiyon yaparım moduna bürünmüş fakat hayatında ilk defa bir sorumluluk aldığı için işin sonunu hesaplayamamış.

    öncelikle dünya yıldızlarını da getirse şampiyon olamama durumu var ki bu durum hiçte olmayacak gibi değil, zira aziz yıldırım rvp, nani, markovic, kjaer ve o sene ligin en iyi takımı olan bursaspor'un kemik kadrosunu getirdiği sene bile fenerbahçe'yi şampiyon yapamamıştı. yani bana ne ben ffp anlamamın ilk sonucu şampiyon olamama ve kulübe resmi gelir getirememe ki bu fenerbahçe'yi iflasa sürükler, şimdi büyük ihtimal ali koç eğer böyle bir durum olursa ben el altından fenerbahçe'ye para aktarırım, denetlemeye gelenleri de kafalarım diye düşünüyordur, hayatta hiç zorluk görmediği için her şeyi kolay yoldan çözmeye çalışan birinin düşüncesi ancak bu olabilir.

    ikinci sorun ise dediği gibi transferde gözü karatırsa ffp çok ciddi miktarda aşılacağı için uefa'nın fenerbahçe'ye çok ciddi cezalar vermesi ki bu 5 yıl avrupa'ya gidememe de olabilir, ffp'nin ne kadar aşılacağına bağlı olarak küme düşmeye kadar gidebilir. fakat bizim zorluk görmemiş ali büyük ihtimal ne var ya babamı araya sokarım biraz para veririm zaten yıldırım demirören benim çocukluk arkadaşım beni dinler sorun yok, küme düşmemizi engellerim ayrıca bizim şirketin yurtdışı bağlantılarını kullanıp uefa yetkililerine ulaşırım ve avrupa men cezasını da kaldırtırım diye düşünüyordur.

    işin türkiye tarafını bilmem fakat uefa son çıkan yolsuzluklardan sonra işi çok sıkıya almış durumda, değil ali koç, rahmi koç bile gitse yine de bildiklerini yaparlar. fener uzun bir süre avrupa'ya gidemezse ve ligde de istediği başarıları elde edemezse iflas bayrağını çeker, ali koç ''sıkıldım artık'' diyerek başkanlıktan istifa edip kendine başka bir ultra zengin hobisi bulur fakat olan önce fenerbahçe'ye sonra türk futboluna olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın