• 101
    maçta bir pozisyon vardı. rakip yarı alanda taç çizgisine yakın. selçuk ve ömer bayram bi 3 saniye falan paslaşmaya çalıştılar bomboş alanda, top taca çıktı. resmen ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. işte rotasyon topçularımızın seviyesi bu. üzücü.

    ahmet çalık, ömer bayram ve selçuk inan üçüncü lig takımına karşı bile fark yaratamadı. bu üç adam da sene sonu acil bir şekilde dehlenmeli. izlerken ızdırap çekiyorum.

    atalay biraz güçlenirse başka seviyelere gelebilir. oyunu çok iyi biliyor. teknik, hızlı. bazı pozisyonlarda güçsüz kaldığı için istediklerini yapamadı.

    celil'i çok beğendim. selçuk'un oynadığı topu tek ayağı olmadan oynar. oynadıkça oyunu daha da ileri gidecektir.

    yunus için daha önce, hücumda çeşitlilik katıyor, teknik ve hızlı ama savunmada serseri mayın gibi nerede duracağını kime basacağını bilmiyor demiştim. o yönünü geliştirmiş. hoşuma gitti üstüne koyması.

    ali yavuz, bu çocuk olur. muğdat'tan falan daha fazla biliyor futbolu. güçlü, çabuk hızlanabiliyor. a takım tecrübesine ihtiyacı var. umarım şu türkiye kupası'nda son 16 kuralarında yine kek bi takım çıkar da bir iki maç da olsa a takımla şans bulur.

    eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın