resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1947
    manchester ile yollarının ayrılması ali koç'u üzmüş olabilir. ulan 1 hafta daha sabretsek mourinho ile görüşürdük diye düşünebilir. ayrıca bu entryi olur da okursa ''bizim mourinho ile görüşeceğimizi iddia edenler var, onlar beni tanıyamamış, mourinho boşta olsa da biz yine ersun hocamızla anlaşırdık'' açıklaması gelebilir kendisinden. bende bıraktığı izlenim bu yani adamın.

    mourinho hocama gelirsek de alex ferguson sonrası manchester united'ın en başarılı dönemi mourinho dönemidir ancak oynanan oyun çok silikti ve yeteri kadar da süre verilmesine rağmen bir türlü beklenen manchester united'ı yaratamadı. dolayısıyla normal bir durum ayrılması.

    edit: yeni bir entry yazmak yerine buna ekleme yapmayı uygun buldum. kendisi ile ferguson'u galibiyet yüzdesi üzerinden kıyaslamak ve birbirlerine denk bulmak doğru değil çünkü ferguson'u efsane yapan sezonların oranı değil o, başarısız geçen ilk yıllar da dahil o orana. eğer ferguson'u manchester efsanesi yapan yıllar baz alınırsa ferguson'un galibiyet oranı çok önünde çıkar mourino'nun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın