resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1001
    altyapımızdan yetişmiş, fen lisesi mezunu bir oyuncudan bahsediyoruz. transferde 7.5 milyon'u getirenin alması için önce ozan'ı ikna etmesi lazım. tabii ki kontratı yenilenmeli, ancak ozan devre arası sadece kendini düşünerek gidecek bir oyuncu gibi gelmiyor bana.

    yıllar sonra gelen edit: 'hocamla beraber' diye tweet atmasından sonra, fatih hocamın 'sezon sonuna kadar tutulmasını' istemesine rağmen, yönetim tarafından 11 milyon euro'ya stuttgart'a satılmıştır. sadece yarım sezonda stuttgart ile gösterdiği performansla, 15 milyon euro'ya schalke yolunu tuttu. schalke'deki kadro kalitesizliği yüzünden küme düşecekken, bu sefer de 28 milyon sterlin gibi bir opsiyonla liverpool'a kiralandı. kendisinden gelecek yüzde 5'lik pay bile şu ekonomik koşullarda kulübümüze can suyu gibi gelecektir.

    burada asıl soru şu olmalıdır, eğer hocamızın sözü dinlense, yıl sonuna kadar bizde kalsaydı, daha yüksek bir serbest kalma maddesi düzenlenseydi, ne kaybederdik. sonuç olarak, liverpool'a gitmeden önce bile fatih hocayla konuştuğu bilinen, her fırsatta 'ben galatasaraylıyım' diyen, bu genç kardeşimizden çok daha yüksek meblağlar kazanabilirdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın