• 4
    fizik felan bunlara fazla takılmamak lazım. basit bi programla düzenli çalışma ile fizik kalitelerini arttırırlar. fizikten daha öte bizim bu çocukların psikoloji ve mantalite olarak geliştirmemiz lazım. kulüp olarak onları iyi yönlendirmeliyiz.

    bu sezon şu ana kadar daha fazla şans bulabilirlerdi.özellikle cezalı ve sakatların yoğun olduğu dönemde ortasaha da selçuk inan ve sofiane feghouli'nin oynatılması muğdat çelik' in forvet arkası denemesi yerine atalay babacan ve celil yüksel tercih edilebilirdi. aynı şekilde formsuz garry rodrigues ve henry onyekuru'yu düşünürsek yunus akgünede şans verilebilirdi. şimdi diyeceksiniz ki "ulan deve sen fatih terim'den daha mı iyi bileceksin?".

    elbette ondan daha iyi bilmiyorum öyle bir iddiam da yok. ancak bahsettiğim süreçte oynadığımız oyunu ve aldığımız sonuçları göz önünde bulundurursak bu çocuklarda en kötü bunu yaparlardı. maç tecrübesi denen şey hiç bir antrenman sahası ve ya spor salonunda yok. hele de büyük bir takımın oyuncusuysanız. o coşkulu, beklentisi olan taraftarın karşında oynamayı yavaş yavaş tecrübe ettirmeliyiz. bu çocukların belirli bi seviyeye gelmesini istiyorsak onlara daha çok güvenmeliyiz.sadece u-21 maçlarıyla rekabet açısından istenilen seviyeye gelmeleri çok zor. kötü oynayacaksa da bu çocuklar oynasın milyon eurolar kazananlar değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın