• 1369
    takip etmeye başlamamın yaklaşık 3-4 ay olduğu ve yazarlığında henüz bir haftayı bile doldurmadığım oluşum. yazar olduğum gün gercekten heyecanlanmıştım fakat bu heyecanımın tek sebebi galatasaraylı arkadaşlarımdan oluşan bir yerde yazabilmekten ileri gelmiyordu. sebebi takımına sonuna kadar bağlı aynı zamanda da samimiyetinden kuşku duyulmadığı sürece yazan herkesin fikirlerine saygı duyulan bir yer olduğu izlenimi vermesinden kaynaklanıyordu. yazar olmak istememin amacı bu platform üzerinden taraftar profilini yukarı çekebilecek düşünce ortamına katkı sağlamaktı. burada ifade edilen bütün fikirler sözlüğü okumaya yeni başlayan her galatasaraylının takımına nasıl bakması gerektiği konusunda oluşacak yapıya katkı sağlayacaktır. bu yapının sağlamlığı herkesin kendi doğrusunu ve yanlışını buraya aktarmasıyla, yanlışlarından arınmasına ve doğrularını çoğaltmasına bağlıdır. şunu bilmeliyiz ki birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var.
    6 aralik 2009 galatasaray istanbul bb macını izleyemedim. eve geldim ve puan kaybının temel sebebinin ne olduğunu öğrenebileceğim en iyi yerlerden biri olduğunu düşündüğüm sözlüğe girdim. sebebi öğrendim fakat sözlüğün halini görünce en az liderliğin avuçlarımızın arasından kaydırılışına kızdığım ve üzüldüğüm kadar sözlüğün aldığı hal de moralimi bozdu. bu takım ilk defa maç kaybetmiyor, sonda olmayacak. bende beraberlik golünü duyunca en içten küfürlerimle herkesin kulaklarını çınlattım. ancak buraya yazacaklarında iki kere düşündükten sonra klavye başına oturmalarının ne kadar elzem olduğunuda bir kez daha gördüm. birbirimize olan saygımız bizleri bir arada tutacak en önemli noktadır.
    evet ben rijkaard'a sonuna kadar güveniyorum. arda'ya futbolunu izlediğim ilk günden beri inanıyorum ve bunu hep söylüyorum. tam tersini düşünenleri okuyorum ve anlamaya çalışıyorum ve biliyorum ki ifade edilen her düşünce ne kadar aykırı olursa olsun en azından bir defa dinlenilmeyi hak eder.
    lütfen şu güzelim kırmızıyı laciverde çevirmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın