2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu İlk Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 17
    resmi maçlarda deplasmanda kazanmayı unutmuş, genetik kodundan çıkarmış takımımızın handikaplı olacak şekilde kazanması gereken maç. 2013ün ilk çeyreğinde son deplasman avrupa galibiyeti yaşadık malum. şampiyonluk sezonlarında kısmen deplasmanlarda iyiyiz diyebileceğimiz bir camiamız var ki 21. şampiyonluk senesinde içeride 49 puan almamıza rağmen 7 deplasman mağlubiyeti alarak tarihimizin en çok yenilerek şampiyon olduğumuz sezonu yaşadık. ne kadar transfer yaparsak yapalım mevcut takımın dışarıda kaybetme gibi bir alışkanlığı var artık, rahat rahat yeniliyoruz. ben mevcut takımla bu durumun değişeceğini düşünmüyorum. o sebeple geçen seneki efsane ötesi iç saha performansımıza dönmemiz gerek. bu sene ligi ilk 2 de bitirmek içinde efsane iç saha moduna girmeliyiz. yoksa mevcut iç saha performansımız bir galatasaray standartı. yenilmemek gerçi ekstra ama galatasaray 11-12 sezonu yakın tarihinin en domine ederek şampiyon olduğu sezonunda bile içeride puanları bırakıyordu.

    uzadı çok entry, bizim bu maçı net 2-0 almamız lazım. geri kalan skorlar rakip akhisar olsa bile riskli ki o akhisar bize 3 attı mesela.

    net galibiyet almamız lazım. buna inanıyormuyum? inanmıyorum. ama ne önemli, şu maçı kazanmak önemli. 2-3 puan alalım ki 4. torba belasından kurtulalım. turu geçmemizin sürpriz olduğunu düşünmekteyim. kolay yiyip zorla gol atıyoruz, akan oyunda atamıyoruz hele bu sezon.

    hocamı çok ama çok zor bir maç bekliyor. takviyelerde ziyade 11 oyuncu alamayacağımızdan mevcut oyuncuların şu maça kadar kazanmayı hatırlamaları lazım ve tabi ki işi bilen oyuncular lazım, gol silahlarımızı arttırmalı, kolay gol yememeliyiz.

    daha çok su akar elbet bu maça kadar ancak günümüz itibari ile pesimist yaklaşıyorum şu maça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın