• 21
    17 aralık 2018 uefa avrupa ligi kura çekimi ile eşleşmeler şöyle oldu;

    fc viktoria plzen - dinamo zagreb
    club brugge - salzburg
    rapid wien - internazionale
    slavia prag - genk
    krasnodar - bayer leverkusen
    zürich - napoli
    malmö - chelsea
    shakhtar - eintracht frankfurt
    celtic - valencia
    rennes - real betis
    olympiacos - dinamo kiev
    lazio - sevilla
    fenerbahçe - zenit
    sporting lizbon - villarreal
    bate - arsenal
    galatasaray - benfica

    üstteki eşleşmelerde en güçlü olan takımların tur atladığını varsayalım, (bana göre size göre değişebilir, ben biraz isme biraz ülkeye bakacağım)

    d.zagreb, r.salzburg, inter, genk, b.leverkusen, napoli, chelsea, shaktar, valencia, r.betis, olympiacos, sevilla, zenit, villareal, arsenal

    şimdi dediğim gibi eşleşmelerde siz diğer takıma şans tanımış olabilirsiniz ama şuna geleceğim, o eşleşmede diğer takım da tur atlasa, koyu renkli olanları eleme şansımız var. en azından diğerlerinden yüksek.

    bu da demektir ki sonraki kura çekiminde seri başı uygulaması ve aynı ülke takımları eşleşememe muhabbeti kalktığında,

    15 takımın 10 tanesi geldiğinde "ah vah" etmeyiz. bazısına çok sevinir, bazısına burun kıvırırız ama "kesin elendik" demeyiz.

    yani kurada %66,6 ile tur atlama ihtimalimizin yüksek olduğu bir takım çekme şansımız olacak bana göre. ha çekeriz r.salzburg bizi tokat manyağı yaparlar sonuçta son yarı finalist adamlar ama bir şansımız var diyorum, genç ekip, stadımız taraftarımız derken mal edebiliriz. diğer takımlar da öyle.

    ama arsenal, chelsea, sevilla, inter, napoli gibi takımlar artık şampiyonlar ligi'ne direkt katılım gözüyle de bakıyor. çeyrek finale kura şansıyla geldiğinde zaten büyükler de ufaktan birbirini kırıyor ve bir anda değişik bir tablo çıkabiliyor,

    yani 2018 - 2019 sezonu ara transfer döneminda forvet, stoper eksikleri giderilir, takım seviye atlarsa bir anda galatasaraylı rüyalar görebiliriz.

    hayat neden olmasın...

    http://gss.gs/7Jl
App Store'dan indirin Google Play'den alın