resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 994
    manchester united, manchester city gibi futbolcu öğütme makinası haline gelen takımlardan birine gitmemesi gereken wonderkid. gidecekse liverpool'a gitsin. orada lovren var, formayı törenle ozan'a hediye ederler. ayrıca temposu, sık sık ileride kaybedilen toplara baskı yapıp kapması, hızı ve top tekniği gibi özellikleri klopp'un sistemi için biçilmiş kaftan. dahası klopp ile uyum sağlayabilirse, görünüşe göre liverpool uzun süre teknik direktör konusunda istikrarını bozmayacağından müthiş bir kariyer atağı gerçekleştirmiş olur.

    benim gönlümden geçen özellikle şampiyonlar ligi biletini alabileceksek bir sene daha galatasaray'da oynaması. zira eldeki takım hiç fena değil. bakmayın oynanan mıymıntı futbola. sezon boyunca çok sakat verdik. fatih terim'in kondisyon konusunda tekrar aynı hataya düşeceğini sanmam ve malesef müthiş bir forvet eksikliği çektik. esasında iyi bir forvetle 18/19 sezonu şampiyonlar ligi serüvenimizdeki mağlup bitirdiğimiz 2 porto maçını kazanmamız işten bile değildi. yani gruptan çıkabilirdik de. demek istediğim bu kadro şampiyonlar ligi'nde iş yapar. çeyrek final görmüş bir galatasaray'da da ozan kabak'ın ederi önümüzdeki yıl 19 yaşında olacağı düşünülürse 40 milyon eu'ları bulur.

    bu çocuk türkiye'de kalmaz. kalırsa potansiyeline ulaşamaz. bence bu gün dünyanın en formda takımı liverpool'da ilk 11'i kapacak potansiyeli de var. ama gönül birlikteliğimizin biraz daha sürmesini temenni ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın