• 48
    18/19 sezonunda çok tuhaf bir lig yaşıyoruz. bu tuhaflık öyle ki 3 maç üst üste kazanan takım hem altta hem üstte çok ciddi fark yaratabilir çünkü kimse kazanamıyor. ''çok iyi oynuyor, ne yaptığını biliyor.'' denilen başakşehir, 16 maçın 10'unu kazanmış. yani şu an zirvede de canavar bir takım yok aslında, diğer takımlardan biraz daha iyi oynayan bir takım var. yani biz 3/3, 4/4 gibi seriler yapsak zirveye tekrar ortak olabiliriz ancak sorun şu ki ilk yarıda biz de o serileri yapabilecek bir izlenim vermedik hiç.

    bu yıl lig gerçekten zor. özellikle deplasmanda alınan galibiyetler artık altın değerinde olmaya başladı. şimdi başakşehir 2 kere üst üste deplasmana gidecek ve biz de 2 maç üst üste evimizdeyiz. başakşehir şu 2 deplasmanda 5 puan bıraksa bence kimse şaşırmaz. başakşehir'in savunması iyi eyvallah fakat hücum gücü geçtiğimiz 2 seneye göre çok ciddi gerilemiş durumda.

    yani demek istediğim şey şu aslında: evet liderle aramızda ciddi bir puan farkı var ama lider bu yarışı verebilir mi şüpheli. başakşehir 2 mağlubiyet alsa ''lan yine mi olmayacak?'' moduna girebilir veya son düzlüğe enselerinde girersek şampiyonluk baskısı yine ayaklarını titretebilir. burada biz öncelikle top oynamalı ve saçma sapan maç vermeyi bırakmalıyız hatta evimizde o kadar puan kaybettik ki daha fazla kaybedecek lüksümüz yok. evimizdeki her maçı kazanmalıyız, bunun istisnası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın