resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9281
    tek hatası selçuk ve burak'ın sözleşmesini durduk yere okkalı bir şekilde zam yaparak yenilemek olmayan eski başkanımız. 2014 ocak transfer dönemini d.a.ö. adlı şahıs geçirse ortalığı haklı bir şekilde yangına çevirecek olan renktaşlar söz konusu aysal olunca pek de ses cıkarmıyor. o dönemden alex telles dışında verim alıp kâr ettiğimiz futbolcu yok. sahi türk diye aldığımız izet hajrovicler, endoğan adililer şimdilerde ne yapmaktalar.

    2014 yazında tarık çamdal ile yaptığı sözleşme halen bitmedi. kimse yabancı sınırı demesin. o zamanlar güç zehirlenmesi yaşamayan tinercilerin başkanı malum zat ucuza genç yerli futbolcular alıp iki sene de olsa kafamızı mikecekleri şampiyon kadrolarının temellerini attı.

    ünal aysal düşmanı olduğumu da zannetmeyin. 2011-2013 arası yaptıklarına lafım yok. ama ortada rezalet bir 2013-2014 arası da var. artık şu adamın vizyonu ile beraber hatalarını da görün.

    2013 yılında fatih terim ile arasını bozmasaydı şu an başka konulardan bahsedecektik. mesela şampiyonlar ligi şampiyonluğu gibi.

    efsane başkan olacak iken yaptığı hatalar ile bu unvanı alamayan, saygıdeğer eski başkanımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın