resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 3141
    sevgili arkadaşlar,

    bir çoğumuz oyuncularımızın bir iki maç güzel oynamasından sonra anlamsız ve abartılı beklentilere giriyoruz. geçmişte pek çok oyuncumuz bu beklentilerin altında ezildi ve takımdan resmen bir yerlerine teneke bağlanarak gönderildiler. yakın gelecekte takımda forma giyen semih kaya, emre çolak ve aydın yılmaz bunlar için güzel örnekler. her ne kadar potansiyeli bu oyuncularımızdan daha yüksek olsa da son zamanlarda ozan kabak için de aynısı geçerli. ozan takımda forma giymeye başlayalı 2,5 - 3 ay oluyor ancak şimdiden bonservis bedelini 20-30 milyon euro ilan ettik ve beklentilerimiz çok çok yukarıda.

    feghouli için de hemen hemen benzer bir durum geçerli. gerek belhanda için yaptığım eleştirilerde, gerek fatih hocamızın formsuzluğu ile ilgili karaladığım girdilerde benzer şeyleri söylemiştim. feghouli futbol zekası olarak takımda pek çok oyuncudan çok çok daha iyi. ancak devamlılığı büyük bir problem. bunun sağlanabilmesi teknik heyetin elindeydi ve uzun süredir bu konuda arpa boyu yol kat edemedik. ancak son zamanda meydana gelen olağan üstü olaylar sonunda feghouli daha çok forma şansı bulmaya başladı ve forma girdikçe performansı yükseldi.

    son oynanan lig ve şampiyonlar ligi maçlarımızda feghouli önemli ve göze hoş gelen işlere imza attı. haliyle rüzgar tersine esmeye başladı, haftalardır kendisini takımdan gönderilecek listesinin başında yazan teknik heyet ve taraftarlar aniden abartılı beklentiler içerisine girmeye başladılar.

    değerli arkadaşlar, lütfen bu tarz bir beklenti içerisine girmeyiniz, şayet yapmış olduğunuz hem feghouli hem de kendinize sıkıntı. feghouli'nin de performansı belli bir seviye arasında gidip gelecek, bu akşam porto maçındaki gibi bir çaba belki koyamayacak*.

    feghouli'nin forma şansı bulduğunda sahaya çıkan diğer 10 arkadaşı gibi elinden geleni yapacağına inanıyorum, hatta ve hatta takımın kötü hücum performansı sergilediği bu haftalarda fatih hoca'nın kendisine daha çok serbestlik ve sorumluluk vermesi gerektiğine inanıyorum.

    evet belki lider vasıflarına sahip bir oyuncu değil feghouli. ama form tuttuğunda takımda fark yaratabilecek bir oyuncu.

    hepimizin temennisi sahada yapacağı spektaküler hareketlerden ziyade çabalaması ve takımın hücum ettiği anlarda sorumluluk alması olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın