resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 3069
    kendisi yeteneksiz kadroları çok iyi oynatıyor. bunu da çalıştırdığı takımlarım fizik kalitesini olabilecek en iyi seviyeye getirerek yapıyor. tek alameti farikasının bu olduğunu düşünüyorum.
    şuan ki fenerbahçe enkazının sorumlusu kendisidir. nerede yeteneksiz adam var doldurdu takıma. hakemler ve federasyon efekt ile neredeyse şampiyon olacaktı. bu ilizyon vizyon başkanı acayip yanılttı. vizyon başkan elindeki ikinci olmuş takıma bir kaç takviye yapıp şampiyon yapacağını düşündü. para kazanmak uğruna takımdaki az sayıdaki kaliteli ayakları gönderdiler ve inanılmaz kalitesiz transferler yapıldı. böylece enkazın üzerine asfalt çekti. buradan diyorum sezon sonu da yeniden paylaşacağım. sezon sonu bu takımın başına tekrardan aykut kocaman geçecek. neden diyeceksiniz. bu takım devre arasında yapılacak iki üç transferle düzelmeyecek kadar kötü ayrıca bir sistem takımı haline gelemeyecek kadar kalitesiz. çaylak cocu takıma birşeyler oynatmayı denedi ama elindeki malzeme o kadar kötüydü ne denediyse olmadı. şimdi ersun hoca da hucüm oynaymaya çalışacaktır. ama yine bir sonuç çıkmayacak. fenerbahçe lig sonunda 8.sıranın üstünü göremez.
    sonuç olarak diyecekler ki aykut kocaman geçen sezon elindeki kötü kadroyu neredeyse şampiyon yapacaktı, onu getirelim takımın başına. gelecek ve daha kötü yapacak. bu paradoks fenerbahçe’yi kümede kalmayı hedefleyen bir takım haline getirecek. kaderlerni trabzonspor’la aynı görüyorum. her sene takım kur, şampiyonluk hedefle, ligin 10.haftasında yarıştan kop, son haftalarında düşme potasından uzaklaşmaya çalış, oyuncuların paralarını ödeyeme. işte bu tablo büyük fenerbahçeli aykut kocaman’ın eseridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın