resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 1276
    fenerbahçe'de başarılı olamayacağını düşündüğüm teknik direktör. klasik söylemlerden biri olacak fakat o sene gerçekten rakibi yoktu, deplasmanlarda kazanamayan bir galatasaray ve saçma sapan bir beşiktaş vardı. şimdi ise başakşehir'den malatya'ya kadar herkes dişli takım olmuş durumda.

    buna ek olarak o sene ki kadrosu belki de fenerbahçe'nin son yıllarda ki en iyi kadrosuydu. ileri uçta sow, webo, kuyt gibi üç terminatör, orta alanda genç emre ve en iyi zamanlarını yaşayan mehmet topal, savunma hattında da en iyi zamanlarını yaşayan egemen ve bruno alves, sağ ve sol beklerde ise ligin en iyi bekleri vardı. eee bu kadar yapboz bir araya gelince en geride ki volkan'da mecburen forma girmişti.

    yedek kulübesine baktığımızda ise alper, meireles, kadlec, mert günok, iyi döneminde olan salih uçan gibi isimler vardı.

    şimdi ki kadroya baktığımızda bu kadronun fersah fersah gerisinde olan ve moral olarak çökmüş bir fenerbahçe takımı görüyoruz. bunun haricinde ise yukarıda bahsettiğim artık ligde ki hemen hemen her takımın güçlendiği konusu, eskiden 2-3 tane zorlu deplasman varken şimdi neredeyse her deplasman zorlu deplasman konumuna gelmiş durumda. üstelik bu takımların bazılarında aykut kocaman, mustafa denizli gibi kurt hocalar da var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın