resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:37
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1587
    sene sonuna kadar en kötü idare edecektir. takımı yakacağını falan sanmıyorum. hala savunmada fena değil, fena kısa pas yapmıyor, hücumu oldukça kısıtlı. yani beklenen fernando, biraz düşük seviyede sadece.

    sene sonuna kadar idare eder, sene sonu bonservisi eline gelecek güzel oyuncular var. 2-3-4 milyona kendisini satıp öyle bir oyuncu alalım. ha bunu yapmayacağımız için ben gitmesini istemiyorum. galatasaray'ın makul ve mantıklı şekilde "imza parası verülüyür" çekmeden bonservissiz adam aldığı nerede görülmüş?

    didier ndong var, premier lig görmüş, 24 yaşında defansif orta saha. ama premier league ama championship takımları çökebilir. olmadı ligue 1 takımları hazırdadır. 2.5, 3 milyon euro'ya gelmeyecek oyuncu değil. gelirse fernando gitsin mesela. ya da ne bileyim sezon sonu için radoja, geis gibi adamlarla anlaşılacaksa ve orta saha bu adamlara göre dizayn edilecekse satalım. ama 3-4'e gidecek fernando yerine daha kalitesiz, 2-3 milyon euro bonservisle adam alınacak satılırsa. galatasaray transferi yapmak bunu gerektirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın