resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1141
    fenerbahçe tarihinin en büyük balonu olma yolunda hızla ilerliyor. bize aziz yıldırım’ı aratmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz.

    ali koç’a aylar öncesinden ersun yanal sorusu geldiğinde verdiği cevap aynen bu şekilde; “siz benim hayal ettiğim fenerbahçe’yi anlamamışsınız.” daha sonra da ersun yanal ile ilgili bir kaç defa daha yalanlama yaptı. ve sonuç olarak ersun’u taraftar baskısına dayanamayarak kulübe getirdi. ersun’un bu kadro ile başarılı olması çok zor görünüyor. kümede tutar işte fazlası olmaz.

    fenerbahçe’ye başkan olmasının tek nedeni “soyadı” olan bu şahıs aziz yıldırımdan daha çirkef bir adam. aziz başkan yapacağını herkesin içinde yapardı söyleyeceğini herkesin içinde söylerdi. bu*da centilmenlik, yeniden saygı, rakibe saygı gibi altını dolduramadığı laflarla insanlara şirin görünme derdindedir. böyle böyle söyleyip alttan alttan her türlü çirkefliği yapabilir. zamanında fenerbahçe’ye aziz yıldırım’ın yanına verilmesinin sebebi de koç şirketlerinden uzak tutulmasıdır. çünkü bu adamda bir kitleyi veya bir şirketi idare edebilecek kapasite yok. para ile doldurulmuş bir cv ile yola çıktığınızda sonu böyle hüsran oluyor. kendisinin ve fenerbahçe’nin de beter olmasını diliyorum. küme düşmeyin ama böyle sürünün çünkü en güzeli bu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın