• 88
    daha 16. haftada farkın bu kadar açılacağı ve bu maçın boyutunun buralara geleceğini kimse tahmin etmezdi sanırım. bizim motive olmamız için yeterli derecede önem arz eden bi maç, sevindirici olan üzerimizdeki ölü toprağını oyun olarak attığımız porto maçı ve cezası biten oyuncuların bir kısmının bu maça yetişiyo olması. artık söz futbolcularda çıkıp 90 dk tam konsanstre olup kazanıp rakibi sindirip mesajı çok net vermemiz gereken maç.

    başakşehir bu sene daha temkinli daha garantici oynuyo, egosu tavan ama 55 yaşına gelip kariyerine henüz kupa ekle(ye)memiş, belli mecralarca da bariz kollanan bi oluşumun teknik direktörü -takım demiyorum çünkü böyle belediye takımları mide bulandırıyo- abdullah avcı belli ki şampiyon olacaksam önce defansım sağlam olsun modunda bu sene. rakibe pozisyon vermeyeyim ilerde etkili oyuncularımla bir şekilde golü bulurumla ligde epey önde gidiyo, malum avrupa arenasını da pek önemsemediği için daha ağustos'ta havlu attılar avrupa'ya tek kulvarda rahat rahat geldiler bu haftalara.

    bizim mottomuza hiç uymuyo ama bu maçtan istediğim şey, şöyle başakşehirin hakemce doğrandığı, psikolojik olarak etkileneceği ve kaybettiği bi maç olsun var'a gidilsin falan alay edercesine kararlar çıksın etkisi haftalarca sürsün. hani başı çekip altına gizli imza attıkları kulüpler birliği bildirisi vardı ya, o bildirinin tokadını hissetsinler istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın