resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3900
    fatih terim sezon başında sürprizlere açık olun derken, yönetim her anlamda arkasında durmazken, adam nasıl mutlu olsun? fatih terin de dedi yerine iki adam alacaktık diye? kimse niye sormadı acaba kalan 300 bin dolar transfer bütçesiyle yerini nasıl dolduracaktı? hangi 2 oyuncuydu bu ? bedavaya alacağın ve gomis kalibresindeki bir oyuncuya gomis'ten daha az para mı verecektin?

    bunları gönül rahatlığıyla yazabiliyorum. bütün yaz boyunca gitmemesi gerektiğini yazdım. bu piyasada yerine adam bulamayız dedim. satılsın diyenleri eleştirip fm'ci gençler, çok transfer ister dediğimde tepki aldım. burada ve twitterda futboldan anlayan bol takipli hesaplar slimani için sırtında hava limanına götürüyordu gomis'i. şimdi ne oldu? sezon boyunca rodrigues sayesinde iyi oynayan gomis değil de, gomis sayesinden iyi oynayan rodrigues varmış oldu. 2017-2018 sezonu ikinci yarısında içerde oynadığımız başakşehir ve beşiktaş maçlarında ne kadar etkili olduğunu, bu boşlukları nasıl açtığını da yazmaya da çalıştık ama o penaltı kaçırdığı için kötü topçu oldu.

    yönetim kadar, bu ekonomik yapıyı bile bile gomis'i gönderen fatih hoca 'da suçludur. yasin küçük olayında olduğu gibi bu konuda da tabi ki toz kondurmaz. şu unutulmasın, fatih hoca'nın olduğu yerde kimse kafasına göre adam alıp satamaz. bunu yapan adamla da fatih hoca çalışmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın