resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3892
    nice dominasyonlar gördüm ama 2017-2018 süper lig sezonunda kendisinin yaratmış olduğu dominasyonu ne gördüm ne duydum. bir benzerini yine süper ligde sneijder-melo ve muslera üçlüsü başardı ama dediğim gibi onlar yine üç kişiydi. bu muhterem bunu gerçekten tek başına başardı.

    sadece takımdan gomis'i çıkarınca aslında ne kadar aciz bir takım olduğumuzu bu sezon daha iyi gördük. değişen pek bir şey yok, biraz stoperler değişti*, kale aynı, bekler aynı, orta saha aynı, kanatlar aynı, hoca aynı, yönetim aynı bir tek forvet değişti o kadar. forvetten bahsediyoruz belki de futbolun en mühim mevkisi tabi ki ama değinmeye çalıştığım şey, 10 oyuncu aynı ve üstüne sadece yedek forvetin veya yerine aldığın genç bir oyuncuyu koyuyorsun ve sonuç; ligi domine edip şampiypn olan bir takımdan, ligi 7.devam ettiren, şampiyonlar ligine 4. torbadan katılıp kulüp tarihin en kolay gurubundan çıkamayan bir takımana evrildik.

    tabi zam istedi, gitmek istedi, yerine yenisi alınmadı, penaltı kaçırdı vs vs birçok laga kuga yapılacak.

    eğer gerçekten takımda tutmak isteseydik bunları bahane etmezdik. ama tutmak istemedik.

    1- zam istedi; isterse ister, senin elinde sözleşme var, zam yapamıyorum deyip yoluna devam edebilirsin.
    2-gitmek isteyebilir dediğim gibi sözleşmeye sahip olan sadece o değiş biziz de. satmadıktan sonra sabaha kadar gitmek istesin.
    3-yerine yenisi alınacaktı da öyleydi de böyleydi. zaten her şeyden önce yerine yenisinin düşünlmesi bile bir problem. tut ki böyle bir şey düşündün. o zaman yenisi al, eşeğini bi sağlam kazığa bağla ondan sonra yolla. araplar kaçmıyor.
    4-penaltı kaçırdı ve güldü. zaten bu dünyanın en komik durumu. bu şekilde onu gömenler, muslera penaltıdan gol yediğinde yine onu gömenlerle aynı zihniyete sahip kişiler.

    he bir de 34 yaşında bi adamdan 3-5 milyon kazandık, başka zaman satmaya kalksak kazanamazdık diyen bir zihniyet de olabilir, onlara da şunu söyleyeyim. gomis olsa biz şampiyonlar ligi grubundan çıkardık, alacağımız muhtemel +5 puan ve gruptan çıkma primiyle o paranın 3 katını çıkarırdık. neyse ama evet penaltı kaçırdı ve güldü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın