resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2360
    bu sezon görmüş olduk ki, garry rodrigues'in potansiyelinin zirve noktası geçen sezonki performansıymış. yani, artık daha iyi olmayacak ve daha da gerileyecek. bu sebeple, iyi bir teklif gelirse göndermek bence daha mantıklı.

    ayrıca, rodrigues ve onyekuru gibi hızlı ama pas oyunundan uzak oyuncuların takımda sadece alternatif oyuncu olarak yer almalarından yanayım. kanat oyuncularımız da 2011-2012 sezonundaki gibi pas oyununa dahil olunca güçlü bir oyun planı oluşturabiliyorsunuz.

    ücretine göre katkısı yadsınamaz, aynı 2012-2013 sezonundaki burak yılmaz gibi. ama, bu tip tek yönlü oyuncular olunca, iyi bir teknik direktör özellikle de fatih terim takımı olamıyorsunuz. çünkü, sizi mecburiyetten başka bir oyun oynamaya zorluyorlar ve oynattığınız sürece özellikle de kilit oyuncunuzsa başka bir seçeneğiniz kalmıyor.

    bu yüzden fatih hoca neden hızlı ama tek tip oyun oynayan oyuncular da ısrar ediyor anlamıyorum. onyekuru gibi adamın alternatif olmasını anlarım ama kanatta ilk tercihi belhanda gibi oyuncular olduğunda daha çok verim alıyor sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın