• 73
    bu önerme mi denir? teklif mi denir? her neyse olan şeyi ikiye bölerek kendimce yorumlamaya çalışayım. şimdi eğri oturup doğru konuşalım. "muslera'yı satalım." konusu bir 2-3 yıl önce anlamını yitirdi zaten. muslera, galatasaray kariyeri boyunca unutulmaz işler yapmıştır ve inşallah da yapmaya devam edecektir fakat bu forma altında 2 tane dünya kupası geçirip bir tane bile, bizim bildiğimiz bir teklif alamamıştır. aldıysa da içerde halledildi sanırım. hani o 20-25 milyon euroluk tekliflerden bahsediyorum. olmadı yani böyle bir şey. biz muslera'yı öyle bir yere koyduk ki, belki de adamın kendinin bile haberi yok. buradan muslera kötülediğim çıkmasın lütfen çünkü kendisini en az taffarel kadar severim ve başlığı altında da kaptan diye hitap ederim.

    onur kıvrak'a gelecek olursam, türkiye'de bu kadar şişirilen bir yerli kaleci daha ben hatırlamıyorum. sadece 1-2 vitrin maçında çok iyi kurtarışlar yapması bu adamı bu noktaya getirdi. arada çok talihsiz sakatlıklar geçirip futbola uzun süreler ara vermek durumunda kaldı kabul ama onur hiçbir zaman, türkiye ligi için bile elit kaleci olamadı. güncel olarak kulübüyle olan durumları futbolu takip eden herkesin malumu zaten. oraya uzunca değinmeye gerek yok diye düşünüyorum.

    özetle, muslera iyi bir kalecidir. galatasaray kaptanıdır fakat galatasaray kariyerinin hiçbir anında 25 milyon euro etmezdi. onur kıvrak ise abartılmış bir kalecidir. belki biraz iddialı olacak ama galatasaray kalesine geçse cenk gönen'den fazla etki edemeyecekti...

    bir söz de muslera'yı gömenlere edeyim bitirmeden.

    abiler, kardeşler

    şu an bahsettiğiniz fiyatlara ne muslera'dan gelir elde edebiliriz, ne de yarısı kadar da bir kaleci bulabiliriz. kaptan'a destek olalım bence. yermekten daha basit diye düşünüyorum.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın