resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9273
    doğrusu yanlışı tartışılır fakat galatasaraya en çok yakışan başkandır. kendi görev süresince verilmeyen yetkiler ve engel olunan sermaye arttırımları yüzünden kendi galatasaray projesini çok fazla yansıtamadığını düşünmekteyim o yüzden eleştirilirken de övülürken de biraz flu kalıyor hakkında söylenenler.

    galatasarayın futbolcuları değil futbolcuların galatasarayda oynamayı isteyeceği bir anlayış, algı oluşturmak istiyordu. galatasaray seksi bir kulüp derken tam olarak anlatmak istediği buydu. galatasarayın arayı açıp yükselmesi ne yayıncı kuruluşun ne de diğer kulüplerin işine gelmedi çünkü bizim kültürümüzde yükseleni örnek alıp rekabet oluşturmak yerine onuda kendi bulunduğun seviyeye çekmek vardır. üstelik ülkenin batı modernliğini örnek alan kulübünün açık ara başarılı olması, batının düşman ilan edildiği bu ülkede kabul edilebilir bir durum değil. dolayısıyla tff, medya, yayıncı kuruluş ve bazı kulüp başkanları bu olayı baltalamak için ellerinden geleni yaptılar.

    sonuç olarak ünal aysal bazılarına göre kaçtı, bazılarına göre çaresiz kalıp bıraktı. fakat herkesin tek kabul edebileceği şey ünal aysal takımın başındayken camia olarak arkamıza aldığımız rüzgarın hepimizi heyecanlandırmış olduğuydu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın