• 249
    eren denen iş ahlakı yoksunu vasıfsız haricinde tüm kadroya küçük bir teşekkür etmek istediğim maç. nihayet futbol oyununun ne olduğu konusunda küçük kıvılcımlar gösterildi.

    kesinlikle kafamı yastığa huzurla koyacağım kadar değil elbet, ama bir yerden de başlamak lazım.

    penaltı kaçtı, ne yapalım zaten zor penaltı kazanıyoruz, yarısını da atamıyoruz, alıştık. ama şunu dilerim oyunculara ve hocaya göstermiştir; sen istersen, futbolun gereği olan hırsı gösterirsen ve koşarsan, kovalarsan şampiyonlar liginde bile iki farklı maçı çevirebilirsin.

    prenslerinden birinden bile vazgeçtiğinde pozitif anlamda neler olabileceğini görürsün. diğer prensinden vazgeçmezsen neler olacağını da gördün, görüyorsun.

    takımın çözülemeyecek büyük problemleri yok, beni öfkelendiren küçük hataların tekrarlanması,yanlışlarda ısrarcı olunması.

    dün maçı izlerken ben en azından işte galatsaray'ın şl maçı diyebildim. dilerim bu daha başlangıçtır.

    ben de bu maçtan sonra "böyle oynarsak" diye başlayan bir cümle kurak isterdim ama esas sorunumuz zaten "böyle oynayamamak". bu da kısa sürede mevcut kadro ile hemen çözülemez. bizim dünkü performansımız istisna olan mevcut durumumuzda. kaldı ki yine söyleyeyim, bu da ehven-i şer. hala yeterli değil, ve ne olursa olsun dün biz maçı kaybettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın